Alışveriş Tatil Önerileri

Kız Kıza Tatile Çıkmak Gibisi Yok: En İdeal 10 Tatil Önerisi

alışveriş

Doyumsuz sohbetlerin sabahın ilk ışıklarına kadar sürdüğü, kahkahaların çınladığı arkadaş buluşmalarının coşkusuyla kız kıza tatile çıkmak fikrine ne dersiniz? Eğer hala kız kıza tatil yapmanın keyfini yaşamadıysanız çok şey kaçırıyor olabilirsiniz. Üstelik hem dünyada hem yurt içinde, en yakın arkadaşınızı yanınıza alarak unutulmaz bir tatil macerası yaşayabileceğiniz onlarca rota varken. İster doğanın kalbine sıcacık bir yolculuk, ister turizmin gözde tatil beldelerinde sınırsız bir eğlence… Tatile çıkmanın tadı arkadaşlarla çıkar diyenlerdenseniz birbirinden eğlenceli tatil seçenekleri sizi bekliyor. İşte eğlencenin doyasıya yaşandığı, arkadaşlıkların güçlendiği ve elbette tatlının serbest olduğu kız kıza tatil rehberi ve en ideal 10 rota…

1- Kız Kıza Tatilin neşeli adresi: Alaçatı- Çeşme

Kız kıza tatil yapanların vazgeçilmez durağı Çeşme, cıvıl cıvıl sokakları ve tertemiz deniziyle kız arkadaşlarınızla gidebileceğiniz en eğlenceli yerlerden biri. Hareketli gece hayatı, gün boyu kalabalık çarşısı, dansın ve alışverişin kalbinin attığı tüm mekanlarıyla Alaçatı, eğlence ve deniz keyfini bir arada yaşamak isteyenler için ideal. Gündüz Alaçatı plajlarında güneşlenirken, beach clubların ünlü partilerinde eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. 

2- Masal diyarına mitolojik bir yolculuk adası: Cunda- Ayvalık

Taş sokaklarından zeytinyağı kokusunun yükseldiği Cunda, kız kıza tatile çıkmak isteyen arkadaş gruplarına keşfetmeye değer koylar vadediyor. Mitolojiden esintiler taşıyan tarihi yapılar, taş binalar ve birbirinden güzel el sanatlarını bulabileceğiniz şirin dükkanlar… Kuzey Ege’nin bu sakin adası kız kıza tatile çıkmanın tüm keyiflerini doyasıya yaşamanız için sizi bekliyor.

3- Doğanın kucağında eşsiz bir kültür yolculuğu: Kapadokya- Nevşehir

Kız kıza tatile gidilecek yerler, en güzel tatil fotoğraflarını da beraberinde getirmeli diyenler rotalarını Kapadokya’ya çeviriyor. Birbirinden konforlu mağara otellerde, vadi manzarası eşliğinde sabahlamak, uzun sohbetlerinin tadını serin Kapadokya gecelerinde çıkarmak için siz de “Güzel Atlar Diyarı”nı tercih edebilirsiniz. Adrenalin yüklü doğa sporları, uçan balon deneyimi ve yöresel şarap tadımlarıyla dolu bir tatil, Anadolu’nun kalbinde sizi çağırıyor.

4- Sakin, huzurlu ve eğlenceli: Gümüşlük- Bodrum

Bodrum’da tatil yapmak herkes için eğlenceli, herkes için ideal. Ancak kız kıza tatil Bodrum’da çok daha unutulmaz anılarla dolu olabilir. Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Gümüşlük ise bu unutulmaz tatili, huzur, sakinlik ve tertemiz bir havayla buluşturuyor.

5- Sanat ve müziğin Akdeniz’deki rotası: Kaş- Antalya

Sanatın ve müziğin her sokakta karşınıza çıktığı Kaş’ta kız kıza tatil harika bir seçim olabilir. Jazz ve rock müzikle dolu mekanları, sokaklarından sanat akan dükkanlarıyla Kaş, uzun tekne yolculuklarıyla sizi Meis Adası’nın muhteşem kumsallarına götürmek için hazır.

6- Organik alışveriş listeniz hazır mı?: Şirince- Selçuk

Kız kıza tatil yeni yerler kadar yeni lezzetleri de keşfetmek anlamına geliyor. Bu tatilde siz de beslenme alışkanlıklarınızı sağlıkla buluşturmak için Şirince sokaklarında bir alışverişe çıkabilirsiniz. Taş sokaklarda el yapımı organik yiyeceklerin, içeceklerin, köyün adı gibi şirin kavanozların arasında kaybolabilirsiniz. Otantik tatillerin en güzel rotalarından biri olan Şirince’de taş otellerin konforunda oksijen depolayabilirsiniz.


7- Her an dolu, her an eğlenceli: Fethiye- Muğla

Kız kıza tatil yaparken her anını dolu dolu geçirmek isteyen arkadaş grupları Fethiye’de buluşuyor. Eşsiz kumsalları ve masmavi deniziyle Fethiye, doğa sporlarını, uzun yürüyüşleri seven macera tutkunlarını bekliyor. Fethiye’de en güzel sohbetler kordondaki cafelerde yapılıyor, en güzel fotoğraflar Kelebekler Vadisi’nde çekiliyor.

8- Yılın stresini Akdeniz’de atın: Kıbrıs

Beş yıldızlı lüks otellerin cennet rotası Kıbrıs, kız kıza tatilin en eğlenceli gecelerini vadediyor. Gündüz Girne’nin muhteşem kumsallarında güneşin ve denizin tadını çıkaranlar, Kıbrıs gecelerinin renkli partilerinde yılın tüm stresini üzerinden atıyor, dansın coşkusunu sabahın ilk saatlerine kadar yaşıyor.

9- Önyargıları yıkan şehir: Roma- İtalya

Roma’yı yalnızca aşıklar şehri olarak mı bilirsiniz? Şimdi önyargıları yıkın ve kız kıza tatil fikrini bir de Roma için değerlendirin. Roma’da kız arkadaşlarınızla, Piazza di Spagna yakınlarındaki butiklerde lüks bir moda alışverişine çıkabilirsiniz. Dondurma kaçamaklarını masum kılan Roma’da orijinal Gelato’nun tadına bakabilir, İspanyol Merdivenleri’nde en güzel pozlarınızı verebilirsiniz.

10- Enerjinizi toplayın, Yunan Adaları sizi çağırıyor: Mykonos- Yunanistan

Müzik sesinin sabaha kadar dinmediği taverna eğlencelerinde kız arkadaşlarınızla coşmak, bembeyaz sokaklarda mavinin ve deniz ürünlerinin tadına varmak için Mykonos kız kıza tatilin en popüler rotalarından biri olmaya devam ediyor. Gündüz Ege Denizi’nin masmavi sularında güneşin tadını çıkarabilir, çılgın gece hayatının Yunan esintileriyle dolup taştığı mekanlarda kız kıza tatil coşkusunu doyasıya yaşayabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir